St3ing Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Twój nick podczas gry: St3ing Godzina, data zdarzenia: 14:49 09.09.2015r. Mapa: Nie pamiętam nazwy. STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:45072242 Uzasadnienie: Po wejściu na serwer wszedłem na serwer i zagrałem pierwszą runde, w 2 rundzie zabiłem 1 typa poczym spadłem z pomieszczenia na sam dół i zabiłem DVBANIA poczym dostałem bana za Cheaterstwo chodziaż nie posiadam żadnego hacka. Prosze o najszybsze rozpatrzenie Unbana. Serwer 80k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zapraszamy admina Bialy do wyjaśnienia tego odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 czas minał na odwołanie gracz oczywiście dostaje ub a temat trafia do opiekuna serwera gdzie zajmie się adminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi