Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

semper fidelis

semper fidelis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: semper fidelis

Doświadczenie (w byciu adminem):Kilkakrotnie , ostatnio na sieci serwer Vatos-Locos, ponad rok temu albo nawet poltorej.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Skromnie oscyluje kolo 10

Staż w CS-sie:To pytanie jest ciekawe w kazdym podaniu o admina, gram od poczatku CS mozna powiedziec za dzieciaka w gimbazie w kafejce (wtedy internetu sie w domu jeszcze nie mialo 13 lat temu). Oczywiscie czasem robie sobie przerwy takie dluzsze roczne, dwuletnie.

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:

Oczywiscie ze zdarza sie ze nie ma admina kiedy gram, wtedy musze donosic i prosic o przyjscie na serwer jezeli sa problemy (jak jakis spoleczniak

-Strasznie irytuja mnie boty spamujace reklama - zreszta nie tylko mnie a do takiego banowania to az glupio kogos prosic zeby wpadl na serwer.

-Swieza krew przyda sie w utrzymywaniu porzadku na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:A roznie zalezy czy mam dzien do gry :< od godzinki do ponad 4 nawet, ale co wazniejsze jestem dostepny praktycznie pol dnia po pracy w razie przypadkow problemow na serwerze.

Kontakt: Najlepiej steam chyba, uzytkownik: semper_fidelis11111 

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Semper%20Fidelis/80.72.40.110:27026/">http://www.gametracker.com/player/Semper%20Fidelis/80.72.40.110:27026/

W razie watpliwosci chetnie odpowiem na pytania.

Jestem na nie, dlaczego?:

- nie znasz regulaminu co widać po napisanym podaniu (kolor zielony tylko dla administracji)

- widuje cię na serverze lecz jest to sporadycznie, a sama na nim przesiaduje dość często

- tak naprawdę nikt Cię nie zna

- krótki staż na forum

Lyubov, fakt tez Cie rzadko widuje, choc tez bywam czesto, moze po prostu grywamy w innych godzinach?

Kolor fakt przegapilem, ale blad swoj poprawilem.

Z jednym sie nie zgodze ze nikt mnie nie zna, moze na forum prosze wejdz na serwer i zapytaj czy mnie tam ktos zna...

Jakbys nie byla tak nie dostepna tez bysmy sie poznali jako ze moje zaprosze na steam wisi od kilku dni xD

P.S Reklama sieci w podaniu to to nie jest bo ta siec juz nie istnieje, podalem bo byc moze ktos stamtad przywedrowal.

A ja będę na obecną chwilę na NIE. Dlaczego?

Może graliśmy kiedyś, może nie. Nie znam w ogóle Twojego nicku z gry a co dopiero Ciebie.

Bądź widoczny na serwie (pozytywnie) to wtedy zmienię zdanie:)

Pozdrówki

Jestem na tak. Powody jak większość: wiek, kultura, aktywność.

Nclr jak masz znać kiedy sam Ciebie nie widziałem przez miesiąc przez żaden wieczór :D graj to poznasz :)

grywa wieczorami, i go dosyć często widuję...

P.S.

co do zasad typu zielony kolor, to zasady gimbazy. Nie wszyscy są idealni, aby doczytać się przecinka w kazdym wyrazie i zdaniu...

a rygorystyka raczej zniechęca i czyni człowieka pasywnym, bo mimo wszystko głownym celem admina jest łapanie cziterów, gdyż na non steamie są i będą, głównie za sprawą zmiennego ip. A ocena demek przez szanowną administrację tutaj odbiega bardzo daleko od rzeczywistości...

jestem na duże TAK , a dlaczego ?

- gość jest ogarniety, kulturalny, ma 28 lat. na serwerze widze go często, wiec Ty lyubov i nclr nie wiem co ćpacie :) często pisze do mnie na steam jak jest jakis problem, nigdy nie mialem z nim zadnych problemów. myśle, ze warto dać mu szanse. jak to mawiajo ludzie od przybytku głowa nie boli (chodzi mi tutaj o ilość adminów na serwerze) pozdrawiam i zycze milego wieczoru wszystkim

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...