Bewi Napisano 23 Sierpnia 2024 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2024 Siems, mogę ogarnąć serwer, by wyglądało i działało wszystko oraz trochę pododawać kanałów. Dodał bym w tematach odnośnie discorda coś na wzór rekrutacji do zarządu, lub nawet na samym dc mogę ogarnąć. Born dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Sierpnia 2024 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2024 Kontaktuj się na DC głównie z @ Bene oraz @ Adi odnośnie pomysłów, propozycji oraz działania (głównie mam na myśli uprawnień) Bewi i Bene dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Sierpnia 2024 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi