xCzarnA Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Livio [P] Jak masz na imię? [O] Klaudia [P] Ile masz lat? [O] 18 [P] Uczysz się? [O] Tak [P] Jeśli tak to gdzie? [P] Technik usług fryzjerskich [P] Skąd jesteś? [O] Zielona Góra ZaKrEcOnY [P] Masz chłopaka? [O] Nie [P] Do jakiej szkoły chodzisz? [O] Technikum [P] Ile grasz w cs'a? [O] 5 lat QueQuality [P] Jaki kolor lubisz najbardziej? [O] Miętowy :wub: [P] Co lubisz jeść [O] Wszystko co dobre Ewwwcia. [P] Jakbyś mogła zmienić cokolwiek w sobie, co by to było? [O] Nic bym w sobie nie zmieniła. [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Nie mam pojęcia [P] Jak siebie widzisz za 10 lat? [O] Jejku.. jaka stara będę ... [P] Do którego użytkownika z forum M-H masz największą słabość? [O] :huh: [P] Co Cię skłoniło, aby zarejestrować się na forum? [O] Dosyć często grywałam na różnych serwerach, i postanowiłam się zarejestrować [P] Masz zwierzątko? [O] Mam ;> [P] Opiszesz się w trzech słowach? [O] Szczera, kochana, najlepsza [P] Jesteś osobą wartą zaufania? [O] Tak [P] Jesteś uparta? [O] Tak [P] Czy śpiewasz czasem pod prysznicem? [O] No jasne [P] Lubisz mnie prawda? [O] Jasne [P] Budzisz się jako facet, co robisz? [O] :huh: [P] Wolisz pytać czy odpowiadać? [O] Pytać [P] Jak samopoczucie? [O] W porządeczku [P] Czego nie tolerujesz w zachowaniu ludzi? [O] Nieszczerości, sztuczności, kłamstwa [P] Czy łatwo ufasz ludziom? [O] Nie [P] Czy uważasz siebie za dobrą osobę? [O] Tak [P] Czy zgadzasz się ze stwierdzeniem, że "czas leczy rany"? [O] Tak [P] Jakiego zwrotu często używasz? [O] Kurde [P] Pozdrowisz mnie na końcu? [O] Okej Kakashi Hatake [P] Ile lat miałaś gdy zaczęłaś grać w CS'a ? [O] 13 knoppcio [P] Najbardziej znienawidzony przedmiot w szkole ? [O] Fizyka [P] Uprawiasz jakis sport ? [O] Uwielbiam biegi długodystansowe Freezu [P] Masz jakieś lęki? [O] Nie [P] Umiesz pływać? [O] Tak monisia123 [P] Czy faktycznie jesteś czarna? [O] Faktycznie [P] Jaki masz rozmiar stopy? [O] 38 [P] w którym oku masz większego streeta? [O] :huh: [P] Czy myjesz zęby? [O] Oczywiste [P] Dalej jesteś na mnie zła? [O] Znamy się? [P] Czemu tyle tankujesz? [O] :huh: `cruzeN. [P] Czy trzeba być przystojnym by poderwać kobietę? [O] Zależy od kobiety .-. [P] Co cie najbardziej wkurza u chłopaków .? [O] Dziecinność... [P]Co najbardziej cenisz u innych ? [O] Szczerość [P]Jakie masz plany na jutro.? [O] Brak [P]Jak ma na imię twoje zwierzątko ? [O] Rudzinka [P]Piosenka dnia ? [O] Na dziś. [P]Nosisz kolczyki.? [O] Tak [P]Masz rodzeństwo? [O] Mam [P]Kolor oczu ? [O] Brązowe [P]Masz jakąś myśl która ostatnio cię dręczy? [O] Nie [P]Jesteś wysoka czy niska? [O] 168, niska? : P [P]Najładniejsze imię męskie ? [O] Błażej, Damian [P]Czy przed rozmową telefoniczną powtarzasz sobie w głowie co powiesz? [O] Nie [P]Lubisz dostawać kwiaty? [O] Tak [P]Gdybyś mogła żyć 90 lat, czy wolałabyś zachować umysł czy ciało trzydziestolatka? [O] Zachować umysł [P]Co byś zmienił/a w sposobie, w jaki zostałeś wychowany? [O] Nic [P]Co najbardziej doceniasz w przyjaźni? [O] Zaufanie PrzemKo [P] Ulubiona broń? [O] m4 [P] Jak zdrowie ? [O] W porządku [P] Kto cię z forum najbardziej śmieszy ? [O] Lepiej będzie jak się nie wypowiem [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie mam drugiego imienia :> [P] Masz w planach zostać admina m-h ? [O] Plany były : D dzejki [P] Jestem juz CzarnY? [O] Nie : D AnalTerrorist [P] Wolisz dresy czy rurki ? [O] Rurki [P] Wolisz Pepsi czy Mirinde ? [O] Pepsi DR.ROZPIERDUCHA [P] Dlaczego mówisz gdzie jestem na Jb (gdzie się ukryłem by się zbudyniować)? :< [O] Już nie jesteś moim kumplem bydlak [P] Skąd jesteś ? [O] Zielona Góra [P] Masz zwierzaka ? [O] Mam ;> [P] Jeżeli tak to jakiego ? [O] A takiego ;> [P] Lubisz grać w cs ? [O] No proste. [P] Jeżeli tak to na jakich serwerach. [O] Ostatnio na JailBreaku i DD2/INF. MISI3K [P] Lubisz mnie? [O] Lubię [P] Ile masz wiosen? [O] 18 [P] Lubisz Biebera? [O] Nie Nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O] Gdzie jest Nynek? [P] O czym myślałby stół gdyby myślał? [O] Yyyy [P] Masz samochód? [O] Dopiero prawko robię [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Nic [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Brunetka, taką mam ksywe ;> taki nick mam od początków mojej przygody z Counter-Strike'm, nigdy go nie zmienię raczej, za bardzo się przywiązałam. : P [P] Jak się czujesz? [O] Mogłoby być lepiej [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? [O] Może [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O] Mojego rudziaszka [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O] Wszędzie [P] Opiszesz mnie w trzech słowach? [O] Nie lubi mnie, jest nie miły dla mnie, i w ogóle 3 razy nie a tak ogólnie to botek [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [O] Nie interesuję się [P] Dres czy sukienka? [O] Zależy [P] Spodnie czy spódnica? [P] Zależy [P] Rajstopy czy pończochy? [O] Pończochy ;> [P] Obcasy czy trampki? [O] Zależy [P] BMW czy AUDI? [O] bmw : D [P] 1.6 czy GO? [O] Bardziej podoba mi się klasyk ;p [P] FB czy NK? [O] NK [P] Pizza czy sałatka? [O] Sałatka [P] Hamburger czy frytki? [O] Hamburger [P] Herbata czy kawa? [O] Kawka Pozdrawiam Ewcie, i nominuję: Zakreconego : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 [P] Do którego użytkownika z forum M-H masz największą słabość? [O] :huh: Czemu takie zdziwienie? Chodziło o to, kogo najbardziej lubisz z M-H p.s. Dzięki za pozdrowienia, nie spodziewałam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ciekawe odpowiedzi Można się dużo dowiedzieć BMW <3 I mogłaś wybrać Real Madryt Miały być 3 słowa... Kochany, kochany, kochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Czemu takie zdziwienie? Chodziło o to, kogo najbardziej lubisz z M-H p.s. Dzięki za pozdrowienia, nie spodziewałam się Nie będę nikogo faworyzować :wub: Nie ma za co! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dobra nominacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Super odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dzięki za nominacje a tak w ogóle to fajny kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 pff gdzie reszta odpowiedzi ode mnie? fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jak to były? ;d nie poddawaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi