N(e)O Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Twój nick podczas gry:N(e)O Godzina, data zdarzenia:..... Mapa:....... STEAM_ID / IP:...... Uzasadnienie:...... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Gonzo PROSTO.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kubqa [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1861350123 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.56.158.203 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. wczoraj dostalem bana ssy wstawilem bylem czysty przed chwilka chcialem wejsc na serwer i prosze bardzo ktos podszyl sie pod moje ip i dostal bana tym samym ja nie moge wejsc prosze o wyjasnienie sprawy jeszcze jedno prosze o ustalenie mi hasla na nik TEamt nieaktualny juz zalatwione moge wejsc na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi