eldos Napisano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2024 Może macie jakies swoje inne cwiczenia niz te co sa po internetach, które fajne wchodzą w miesnie ze samymi sztangielkami? Wyjechalem na austrie i ciezko mi sie przerzucic z silowni na same sztanigielki, i szukam fajnych alternatyw na silownie :> tak sa silownie na austrii ale w chuj drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Kwietnia 2024 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2024 Trochę nie rozumiem zakresu Twoich potrzeb - bo co ma znaczyć inne ćwiczenie niż te "co są po internetach"? Jeżeli sztangielki to są hatle w Twoim mniemaniu i nic po za tym nie masz w domu - to i tak tak naprawdę zrobisz wszystko. Zależnie od uparcia i w internecie znajdziesz wszystko odnośnie partii, na której się chcesz skupić. Co najlepiej wejdzie to według mnie pewnie zwykły biceps curl, czy większość klasycznych ćwiczeń zakresu biceps-triceps-ramię, ale tak jak pisałem wyżej można zrobić każdą partię. Pamiętaj też o nogach - w tym przypadku polecam bułgary edit: Planu treningowego tu nie znajdziesz na pewno eldos dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haardocore Napisano 29 Marca 2025 Udostępnij Napisano 29 Marca 2025 Kamizelka 30 kg z obciążnikami na nogi i lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi