TamKamper! Napisano 30 Marca 2024 Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 Nick: <?(Fr@ger`s)_TamKamper! Wiek:28 Doświadczenie (w byciu adminem):6lat w byciu adminem przerwa od cs 2 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10+ Staż w CS-sie: od małego 16+- Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/TamKamper/ Dlaczego Ty: Myślę że sie przydam , znam doskonale amxmodX , potrafie rozróżnić tzw "czitera" od dobrego gracza , widać słabo z adminami więc pomyślałem że pomogę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: głównie wieczorem(praca), od 4-5h Kontakt: Steam,TeamSpeak,discord,SMS Link do GameTracker'a: Aktualnie sie wysypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kso Napisano 31 Marca 2024 Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 Ludzie się przydadzą żeby mogli robić brudną robotę, a ty masz duże doświadczenie z tego co piszesz to warto dać ci taką szansę. Po gt widać że coś tam pogrywasz więc Gut. Jestem na tak, pozdrawiam cieplutko i życzę smacznego jajka 🥚 A tu linka do gt masz https://www.gametracker.com/player/<%3F(Fr%40ger`s)_TamKamper!/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Killers | N3XT Napisano 3 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2024 Jestem jak najbardziej na TAK + wiek + doświadczenie + amxx + staż + steam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2024 Przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie ze steam ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi