NieGramNaWh! Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nick:NieGramNaWh! Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Srednie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ często gram póznymi,porannymi porami a tam często się znajdą gałgany oszukujące w każdy sposób. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4 godziny,jeżeli mam wene to 4-8 Kontakt:Steam,jeżeli będzie potrzebne to drugie konto z fejsa podam. http://www.gametracker.com/player/NieGramNaWh%21/80.72.34.124:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwo moje paliwo :D Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem na tak. Potrzebujemy adminów z tego, że dożo ich odeszło. Gracz jest miły przestrzega regulaminu, zgłaszana u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIOM Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 jestem na tak poniewaz jest pomocny mily zawsze pomoze zglasza na u@ i nie lamie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nox_True Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem na tak ponieważ jest pomocny przestrzega zasad i przydał by się admin który ogarnie ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kita Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie no serio ? Jesteście na tak mimo ze ma 16h przegrane czyli jak na razie nie spełnia wymagań. Jak dla mnie za krótko z nami grasz , aby można było Cie jakoś zweryfikować Ziom skąd wiesz czy zgłasza na u@ ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Kolego :3 pograj jeszcze troszkę bo widzę mało godzin na serwie , mam nadzieje że szybko się uczysz i ogarniesz szybko AMX . Jeśli ogarniesz te godzinki dam wielkie Tak na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CODRamPamPam Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jestem na TAK mimo żę jeszcze godzinek nie wygrałeś ale za to coraz częściej widać cię na serwie a danie ci szansy napewno w postaci okresu próbnego na 2 tyg myśle żę znaczonco poprawi twoją obecność. PS: Sory za te dziwne znaki ale nie wiem skąd się wzieły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonyymous Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 "Nie spełnia wymagań" BLAA BLAA BLAAA.. Wiele osób nie spełnia wymagań (Wiek), a jednak się dostają... Administracji nam brakuje a ten gracz potrafi się zachować, stosuje się do poleceń i przestrzega regulaminu, to chyba najważniejsze. Siedzi również na moim TSie jak i kilku innych użytkowników, więc miałem przyjemność z nim pogadać iii ma Steam. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klimek 'CodMode' Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jestem na tak ponieważ NieGramNaWh! jest miły,pomocny,nie wulgarny i spełnia większość wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Myślę, że w tym wypadku okres próbny będzie wskazany. Witamy w ekipie zgłoś się do mnie po więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi