YyWidzeCie Napisano 18 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2024 Nick:YyWidzeCię Wiek:26 Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:5648596 Ile czasu dziennie spędzasz na forum:Forum mam cały czas otwarte jak gram to patrzę co jakiś czas. Coś o sobie:Witam, gram na serwerze cod 45k, gdzie jestem adminem, ale również gram na innych serwerach. Mam spore doświadczenie, jeśli chodzi o serwery i adminowanie. Intersuje się motryzacją informatyką oraz sportem. Doświadczenie:Bardzo duże Dlaczego Ty:Wydaje mi się, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko nie ma wielu, a każde kolejenę ręce do pracy się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 19 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2024 11 minut na serwerze Cod Mod 401 i od 2 tygodni granie w kratkę na serwerze Cod Mod 45k Na 6 pozostałych serwerach Twój nick nie pojawia się w rankingach GT Faktycznie pełno Cię Cytat Ranga funkcyjna na sieci powyżej 2 miesięcy Tego też nie spełniasz. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi