Ingwar Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Vito Corleone. [AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Ingwar [AMXBans] Powod : ' ogarnij nick ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1017653459 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.179.12.208 ' [AMXBans] ======================================= ADmin ma ogarniać.... prosze o bana teraz dla tamtego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingwar Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Admini obecni na servie teraz mnie olewają, proszę o jakąś reakcję! Brak reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieGramNaWh! Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Już ci na serverze powiedziałem i powiem tutaj.Nie masz dowodów na to że to ON się pod Ciebie podszywał ponieważ,według mnie,grał tu wcześniej + ma mikrofon by udowodnić ze jest "prawdziwy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingwar Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Już ci na serverze powiedziałem i powiem tutaj.Nie masz dowodów na to że to ON się pod Ciebie podszywał ponieważ,według mnie,grał tu wcześniej + ma mikrofon by udowodnić ze jest "prawdziwy". Eh założyłem konto tutaj jedynie by się odwołać od bana 3 września jkaiego dostałem za zbyt dobrą gre. Byłem 2 w rankingu. Jakie mam mieć dowody? np to że wtedy i teraz jest to samo ip? A ten gościu grał dziś rano tylko i używał mikro tylko dziś rano i grał z ziomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 jezeli chcesz hasło na nick zgłosze sie do kogoś z członków administracji który Ci to umożliwi . Ban 5 minutowy nie jest zaliczany jako odwołanie , zamykam bo spam się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi