diament Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Nick: diament Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: nie pamiętam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h Kontakt: Steam / discord / forum / ts3 Link do GameTracker'a: Nie mogę siebie wyszukać w liście graczy wyskakuje mi jakiś błąd. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez diament Ak-47 M4A1 i Bewi dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Jestem za dobry gracz, jakby czegoś nie wiedział to go nauczę ;D diament dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nt3nsive2 Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Jestem na tak +aktywny +Miły +Amx (jeśli to prawda) +Steam diament dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2024 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi