-Damian- Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) To w końcu coś z tym cod mod będzie robione czy nie? Bo wielmożny opiekun @pemeqcod 400 pisał że "robi się" to jak to jest? A może się wam nie chce? @BORN2SPEED.gratulacje leniu Edytowane 9 Grudnia 2023 przez -Damian- Fox_r2, Newbii i Gustaw dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Bezsensowny temat wstawiasz Jeśli będzie cod to będzie Czekaj cierpliwie cod mod się nie robi 2h A dla twojej wiadomości są testy jeśli nie wiesz co jest grane to się nie wypowiadaj Pozdrawiam cieplutko -Damian- i Fox_r2 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Nie będzie nic robione. Możesz iść gdzie indziej się żalić. Kto ma wiedzieć ten wie. Newbii i Fox_r2 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Dodam tylko sprostowanie. Robi się serwer lecz chcemy zrobić go dobrze i nie będziemy wrzucać byle czego na 400, testujemy wszystko na TESTOWYM i jeśli tam będzie śmigać to będzie wrzucony na główny. Użyj mózgu Newbii i SebaVHS dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Grudnia 2023 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Po co mnie oznaczasz, jak ja mam to koło petardy Gustaw, Livio i RYBSON dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi