justBeHuman Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Nick: justBeHuman Wiek: 30 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: johnKonDon 0 2k godzin w csgo, ponad 12 lat w CSie. Ile czasu dziennie spędzasz na forum: To zależy - "praca i rzeczywistość.. " Coś o sobie: Po prostu człowiek. Doświadczenie: Na to pytanie trudno jest odpowiedzieć ze względu na brak precyzji, jeśli chodzi o zadane pytanie. Dlaczego Ty: Często bywam na Waszym serwerze. Myślę, że moja "obecność", byłaby w stanie wyeliminować cheaterski syf. *Można wybrać to i to* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 jestem na tak justBeHuman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi