Gość Guest Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Twój nick podczas gry:aMd Godzina, data zdarzenia:dzis 18:00 Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP:46.113.76.254 Uzasadnienie:w uzasadnieniu admi napisal "zle postawione sg" !? WTF? Na mapie eldorado zbugowalem sie na perku teleport wiec strzelalem z pompy, w poprzedniej tundzie chyba postawilem sg ale w dobrym miejscu. Pozatym, gdzie w regulaminie jest pkt o stawianiu sg? Od tak bo admin ma widzi mi sie mam dostawac bana? niech ktos mi to uzasadni albo niech admin sie wypowie do jakiego pkt w regulaminie sie stosowal dajac mi bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 16. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie, przejście ,podłożenie paki bądź wyprowadzenie hostów. (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dostałem wiadomości na u@ iż jest źle postawione sg drużyny ct więc spytałem się kogo to sg i nie otrzymałem odpowiedzi postanowiłem sprawdzić w Konsoli i znalazłem. Gracz postawił sentry guna w miejscu w którym uniemożliwiało drużynie tt jakiegokolwiek dojścia do podłożenia paki. Dostał bana na 30 min. Niech przeczyta regulamin serwera i zacznie go przestrzegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Odrzucam skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi