Punkt G Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Nick: Punkt G (na forum jest litrówka do poprawy bo jest Punt G) Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem przyjemność być administratorem na 2 serwerach w CS 1.6 oraz na MTA ponad 6 lat. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 (szybko się uczę) Staż w CS-sie: od 2011 roku z przerwami większymi lub mniejszymi. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram ogólnie bardzo dużo i wracam do CS'a po sporej przerwie. Sentyment przypomniał mi ile frajdy sprawia granie oraz często zdarza się tak, że ktoś się odpala i nie ma akurat administratora dostępnego w tym czasie. Myślę, że nadaję się do roli administratora, ponieważ spełniam wszystkie wymogi dotyczące otrzymania rangi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 2-4 godzin, uzależnione to jest od dnia oraz ilości obowiązków. Kontakt: Steam, Discord Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Punkt G/145.239.16.112:27015/ Pozdrawiam serdecznie. Punkcik G VitaFit i JaKuBeK dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VitaFit Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) Ogolnie to gra czesto. wiecej czasu spedza zagadujac chlopakow niz faktycznie graniem xD + aktywnosc + mily ? no potrafi w dupe wlazic + regulamin zna + Lubiany i szanowany gracz zawsze kulturalny. Pewnie moje zdanie sie nie liczy xD ale jestem na Tak Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez VitaFit Punkt G i JaKuBeK dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 + steam + gt + lubiany i pomocny + braki adminów Jak najbardziej na tak Punkt G dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Na tak +aktywny +wiek +ogarnięty +spoko gość Przyda się ktoś kto będzie karać za ksy na resp przed 1:53 jak nie ma adminow Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez Narotir Punkt G dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Moze byc na tak Steam Wiek Ogarniety Punkt G dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 +aktywny +bezkonfliktowy +Ogarnięty Na tak Punkt G dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Punkt G dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi