ViXeN98 Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Oskar, mam 17 lat i mieszkam w stolica województwa Wielkopolskiego. Za bardzo nie wiem co mam tutaj napisać więc napiszę, że interesuję się sportem, głównie piłką nożną, lubię też spędzić czas z przyjaciółmi przy piwku i grillu ale to chyba jak każdy Jestem uzależniony od nikotyny, palę średnio paczkę dziennie ale staram się to ograniczyć W samego cs'a gram od 8 roku życia, z czego łączne przerwy wynisoły może rok czasu, głównie na tej sieci gram na serwerze CS:GO Mod. Pozdrawiam i życzę miłej soboty Łapcie dobry raps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam . Zapraszam również na CS go mod #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Za dużo palisz ! Stopniowo zmniejszaj liczbę kiepów po 8 dziennie I zmniejszaj ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Salut! Wbij czasami na DD2+COD+BF4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops. Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witaj. Również zapraszam na cs:go mod #2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honorek Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 No cześć CZeść , Osobiście to ci polecam DD2/ INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witaj Zapraszam na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi