KRK Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Ej... Dlaczego wczoraj grałem i byłem 14. Potem około 23 był bóg gry i cofnęło mi ranking na 18 i cały czas tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Wyprzedzają Ciebie gracze... Po prostu ranking w tych miejscach jest taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nie masz większych zmartwień niż rank na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi