BM 80 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Awarar i sygnatura Tematyka:Dragon Ball postac vegeta Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):- Kolorystyka:Dowolna Rozmiar:takie jak na forum Napis:BM 80 na avku sygna BM 80 i moje gg Inne uwagi:- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 http://i.imgur.com/NiyX5kK.png Posiadam plik .psd do pracy przez około 2 tygodnie, po tym czasie nic w pracy nie zmienię. Jeżeli coś Ci nie pasuje w pracy, pisz pw/komentarz postu. Pozdrawiam Dawid ps. "Moje gg ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BM 80 Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Bardzo fajna sygna mozesz zrobic zeby sie aura rusza la,i bez mojego gg i avek jeszcze i koniec twojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Bardzo fajna sygna mozesz zrobic zeby sie aura rusza la,i bez mojego gg i avek jeszcze i koniec twojej pracy. Nie umiem robić gifów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BM 80 Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 To zrób tylko jeszcze awatar i koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 [align=center]sygnatura :[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]avek :[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Zamykam. Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi