Cramalar Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): 16:50, 4 października 2015 r, Nick admina/gracza, który zawinił: Pazdan Dowody: http://www11.zippyshare.com/v/Dh5llzti/file.html Świadkowie: Stachuj Uzasadnienie: Wykorzystywanie TXT całą mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 To jest jakieś oszustwo ja nawet nie wiem o co chodzi i przez ciebie nie będę mógł mieć (admina) dzięki za wszelkie łaska dziękuje właśnie tobie i ty grasz na cod mod 500 to skąd wiesz ze to ja???????????!!!!!!!!!! i ja mam na imie Pazdan a nie pizdan nie jestem adminem po pierwsze!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witałeś się z jakimś gościem (widać na demku) potem wszedłem na następną mapę i już byłeś 100 % Ty, i nawet nie spotkałeś sobowtóra. Tak jak mówiłem poprzednio admini powinni być bez skaz, a tu każdy ma coś na sumieniu, nie wierzycie to bd nagrywał, bo nie chcecie się przyznać do debilnych błędów to ucierpicie srogo. Nie gram na 500k tylko na 45k, dm i chyba jeszcze na jakimś. Demko nagrywane na 45k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dura lex sed lex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Czekamy na wypowiedź opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 oczywiscie za to zachowanie Admin traci range... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi