A3ro Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć wszystkim. Grając teraz stwierdziłem że jest pare problemów z perkami: -Nano kamizelka- perk w opisie ma odbijanie rakiet itp ale nie działa, przynajmniej u mnie jak grałem wczoraj perk nie blokował obrażeń z rakiet -Rosyjska ruletka- perk ma 2/3na zabicie ale wydaje mi sięże coś niedziała i ma 1/1 grając samemu i obserwując innych graczy zauważyłem że zawsze 1 pocisk zabija i nie działa jego drugi efekt bo jeszcze nie widziałem aby ktoś umarł a niby szansa na samobójstwo to aż 1/3 Jak jeszcze jakieś inne problemy znajdę to dam znać w tym temacie i oto samo proszęinnych graczy. @aquax zerknij jak możesz Edytowane 28 Grudnia 2022 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Sprawdzimy to. A3ro dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Stycznia 2023 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi