SHIRO Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Prezent na święta ode mnie dla forum powrót na jakże piękną rangę Nick: DennyS Wiek: 18 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:200573878 czyściutkie bo ja grzeczny chłopak jestem CS 1.6/CS:GO*: 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: w tle włączone jest jak siedzę na kompie, no jak w coś gram to wyłączam bo przeglądarka na mojej mikrofalówce działa niekorzystnie na fps'y XD Coś o sobie: Kuba, lat 18, jestem cudowny, ego top, @kameleonnto mój zwierzaczek Doświadczenie: Duże jak czoło mojego zwierzaczka, a to nawet większe niż lotnisko może być Dlaczego Ty: Z tego co się orientuje są braki dosyć duże w tej roli na multi-headzie to pomoge w ogarnianiu serwerow *Można wybrać to i to* Wesołych Świąt Życzę Multi-Head'owiczom Mefedr0n i kameleonn dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 poraz 3 jestem na nie brak jakichkolwiek wymagań a tak serio to jak twoj zwierzaczek i ty jako naczelny lizodup nadasz sie na to stanowisko tylko o ile ktos cie przyjmie if you know what I mean pozdrawia zygoleon SHIRO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Grudnia 2022 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi