MaNiuS Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam, chciałbym zaproponować abyśmy jako wszyscy obecni na sieci Multi-head zorganizowali zjazdy spotkań, czyli że organizujemy gdzie o której godzinie i byśmy wszyscy się zebrali spotkali, popili, pojedli, poznali na żywo, takie zjazdy byśmy mogli organizować raz na miesiąc albo na dwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sieciowe zloty odbywają się raz/dwa razy w roku, w wakacje. Szanse, że teraz coś wypali oscylują w granicach 0%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedAfromen Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jestem jak najbardziej za ! najlepiej byłoby w WA-WA ew Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jestem jak najbardziej za ! najlepiej byłoby w WA-WA ew Łódź Żeby jechać na wieś, nie muszę pół Polski pokonywać. Są złoty cykliczne w jakimś grajdole i myślę że to wystarczy. Wątpię żeby Akłaksowi chciało się robić objazd po kraju co 1-2 miesiące. No i raczej obowiązuje zasada +18 bo wątpię żeby ktokolwiek chciał odpowiadać za kogoś kogo tak naprawdę nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi