Masz bana Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Proponuje ograniczenie stawiania min w przejściach bo ludzie dają 3 miny podrząd w bramie i jak ma to ktoś ominąć 1 skokiem? 2 propozycja to wprowadzenie blokady na rakiety po 10 albo 7 sek od początku rundy. Bo dzisiaj byłem świadkiem jak typ walił rakiety na respa po 3 sek ii wbijał team w 20 sek więc nie wiem jaki to ma sens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Obydwie bez sensu, są punkty w regulaminie które regulują i pierwszy i drugi przypadek, nikt Ci nie broni zgłaszać graczy na forum pod nieobecność admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Co do min, jesli masz full kondyche to nie problem to przeskoczyc. Co do rakiet.. jest zakaz puszczania rakiet NA RESP PRZECIWNIKA PRZED 7 SEC tylko na resp, tak wiec rakiety mozna rzucisz przed 7 sec jesli nie leca one na resp zadna blokada nie jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ja nie wytrzymam ;D " data-cid="381489" data-time="1445009754">Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić . Admini wszystko mają w dupie jestem żywym tego przykładem bo dzisiaj pan filozof wszedł na serwer i zaczął glosic mądrości ludowe na temat wyj3bki adminów sikam poprostu Co do rakiet tez się z tobą. Zgadzam .. Blokada na minutę chyba bylaby odpowiednim osłabienie dla klas z rakietami, a jak nie to po półtorej minuty bo ruszyć dupska się nie chce z respa i pomyśleć ^^ ze jak się jest w grupie jak dzisiaj 8/9 osobowej i leci rakieta to prawdopodobnie te 9 osób zginie śmiercią tragiczną Straciłem wiarę czytając dzisiejsze placze na serwerze i ten post. No pozderka :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wiarę w co? Admini nie mają wszystkiego w dupie ... mają w dupie gdy jakiś ich znajomy łamie regulamin w mniej poważnych kwestiach typu te rakiety . Trzeba się postarać żeby pozmieniać parę rzeczy bo grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ale jeśli w przypadku admina, który nie reaguje można chyba napisać na forum skargę prawda? Jest odpowiedni dział. Nie widzę potrzeby wprowadzać powyżej przedstawionych zmian. W regulaminie jest jasno napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi