sniperekkk Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: sniperekkk Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 1/8 ale poducze sie Doświadczenie: nigdy nie bylem adminem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: discrod: imSniperr#5554 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem duzo aktywny i ogarne cheaterow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaQb Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Ja jestem na NIE : -amxx/brak doświadczenia -steam - Tu masz GT : https://www.gametracker.com/player/sniperekkk/80.72.40.110:27027/ i 7h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Niestety na nie jest to zbyt krótki czas, żebyś mógł pisać podanie na admina, no i z takich mniejszych to nie umiesz podać linkowi do Gametrackera, brak steama, gdy to praktycznie podstawa (kosztuje, to 3 zł na święta, więc warto wtedy zakupić xD), no i totalny brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biznes Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Na nie. Brak steam, brak doświadczenia, za mało godzin na serwerze.Dużo cię widzę na serwerze lecz za mało na admina . Pozdrawiam Wayt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi