ejczu Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):15.10.2015r Nick admina/gracza, który zawinił:Wiśnia Dowody:http://iv.pl/images/71377244580662117582.png Świadkowie:brak Uzasadnienie:Jednemu z UBT chyba się w główce przewróciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Się w główce przewróciło? Nie mam nerwów do człowieka, który robi spam na forum, już dawno powinien siedzieć tu z banem! Skoro ma tak niski iloraz inteligencji to niech nie gra w tę grę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Co by się nie działo @ S@ ani nikt z administracji nie powinien nigdy zniżyć się do takiego poziomu choćby nie wiem co, to świadczy o reszcie @ a przede wszystkim o serwerze!!! Stawiasz nas w złym świetle. W dodatku nie widzisz w tym nic złego wręcz się usprawiedliwiasz !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Zamykam... Czekamy na OPS/H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Z mojej strony mogę cię jedynie przeprosić za zachowanie tej osoby i gwarantuję ci, że wobec tego osobnika zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi