#BIALY. Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Witam. Jestem stalym graczem grajacym pod nickiem BIALY , koksiarz powinien mnie kojarzyc bo to jedyna osoba z ktora sie dogaduje. Moj problem polega na tym ze zmienilem sobie jakosc grafiki z openGL na D3D i teraz gdy odpalam cs'a nic nie slychac robi sie czarny ekran i ctrl + alt + delete , Reinstall nie pomaga. Dodam jeszcze ze gram na Non Steam , prosze o szczera pomoc poniewaz wciagnal mnie ten serwer z gory dzieki daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Gdy usuwales Cs'a usuwales tez folder caly folder CS'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#BIALY. Napisano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Usuwalem caly folder i wszystko co wgl zostalo unistall i resztki pousuwane nwm co mam robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Sproboj usunac folder Valve w rejestrze to powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#BIALY. Napisano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Teraz pisze w_loadwadfile: couldn't load gfx.wad usunąłem folder valve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Zreinstallowales cs po usunieciu w rejestrze folderu Valve ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#BIALY. Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 nie juz próbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No to zrob to i daj znac czy dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Myśle ze sprawa zostala rozwiazana bo kolega #BIALY byl ostatnio na forum 18 pazdziernika. Jak cos #BIALY pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi