Jooffry Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Nick: Jooffry Wiek: 17 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 19 sie 2015 Czas spędzony na forum: 4d 13h + Doświadczenie w ocenianiu: 7,8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum tak, ponieważ miałem włam na konto, lecz wszystko zostało wyjaśnione. Dlaczego Ty?: Jestem doświadczoną, ogarniętą, bezstronną osobą. Często zajmuję się problemami związanymi z banicjami. Jest mało użytkowników zajmującymi się Banami (UBT) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Praktycznie jestem cały czas online. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie Zezwolenie @EvO Coś od siebie: Co tu mówić, wszystko mam opisane na moim profilu, proszę o zestaw. Zezwolenie [client=EvO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na prośbę @Silverka podanie zostało zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi