Szejkk Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): Wczoraj (nie pamiętam czasu) Nick admina/gracza, który zawinił: JaCoB Dowody: Brak dowodów, ale za to ma wszystkie skiny i "unlimited" skrzynki i klucze. Świadkowie: Graczowie którzy byli aktywni wczoraj. Uzasadnienie: Gracz zbugował skrzynki i klucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dowody kolego dowody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dowody kolego dowody! Nie posiadam screenów (niestety), a dowodami mogą być graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina. Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina. Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku. Nie to że nie dostałem skinów, po prostu nie można bugować tych skinów itp. i ja Cię tylko widziałem jak TY to ROBIŁEŚ, więc nie wiem w czym problem. (A co do skinów, robiłeś giveaway'e, ale to nie znaczy że zrobiłem skarge dlatego że mi nie dałeś skina, człowieku..) @@ Administratorzy powinni usunąć ten problem.. (bugowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24h, jeżeli czas minie a ty nie przedstawisz żadnego dowodu to skarga trafi do kosza, a an twoje konto wpadnie +1. Kolejne niepotrzebne komentarze będą odpowiednio nagradzane. Czekamy na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24h, jeżeli czas minie a ty nie przedstawisz żadnego dowodu to skarga trafi do kosza, a an twoje konto wpadnie +1. Kolejne niepotrzebne komentarze będą odpowiednio nagradzane. Czekamy na dowody. Nie mam dowodów, daj już te +1.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Następnym razem proszę robić dowody. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi