Cholo1957 Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: POLAND | 022 | Cholo Wiek: 31 Znajomość AMXX (0/8): 5 Doświadczenie: Dobre Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:29881304 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198020028336/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/POLAND | 022 | Cholo/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam / forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Często jestem na serwerze w różnych godzinach , adminów prawie nie widać na serwerze . Więc myślę że się przydam johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 + wiek + amx + cs na steam jest + gra często gt ładnie wygląda - bije mnie na servie Może admin Cię też trochę uspokoi Adminów jest mało tak że każda pomoc się przyda johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 wiek amx steam gt jeden tylko mius mam co do cb ale to moze sie zmienic jak dostaniesz admina wiesz o co mi chodzi nie bede o tym pisal na forum niechaj ci bedzie ze dam ci na tak+++ johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2022 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Zapraszam na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2022 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi