Master Of Disaster Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nick: Master Of Disaster Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem): jest Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: oj zacząłem jakieś 13 lat temu, z przerwami, Steam / NonSteam: steam STEAM_0:0:52145428 Dlaczego Ty: 1. przede wszystkim chcę pomóc 2. znam się na tych oszustach Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Master%20Of%20Disaster/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja na tak - Był u nas adminiem, - godziny ma - Aktywność ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Na tak. -Duży staż w grzę -Odpowiedni wiek -Aktywny na serwerze -No i oczywiście posiada gracz(przyszły admin) Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 TAK!!! Powrót na stanowisko Większość zna, pamięta, ogarnięty kolega, pomoc się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi