<3d.interp Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Na początku muszę przyznać że jest to pierwsze forum/serwer który aż tak bardzo przyciągnął moją uwagę więc chwała wam za to. Mam na imię Marcin mam 22 lata i jestem ze Śląska. Swoją karierę Cs-ową zacząłem od 1.6 tam sporo osiągnąłem grając przez około 7/8 lat. Kiedy to 1.6 dostała swoją aktualizacje niby na korzyść (zmiana silnika gry) przestałem grać ponieważ to juz nie było to z mega dobrej gry zrobili mega chłam. Póżniej wyszedl CS:GO ale nie grałem od początku ponieważ nie lubie gdy gry tego typu mi ścinają więc dopiero gdy kupiłem nowego kompa mogłem spokojnie bez wkurzania się że mnie zatnie grać . Aktualnie mam rangę Globall Elite jeśli kogoś by to interesowało, często u was gram na serwerze DD2/Mirage i też często gram tam bez dzwięku słuchając sobie muzyczki, jedyne to moge usłyszeć wasze rozmowy a dlaczego tak, ponieważ w GO jakos nigdy nie interesowały mnie serwery FFA/TP itd. Gram tylko rankingowe/Faceity no i na DM. Tak na koniec dodam kilka moich filmików. Jeden za czasów Cs-a 1.6 moje fragmovie i kilka juz z Globalla, może nie są profesjonalnie obrobione graficznie ale myślę że się spodobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi