Gość Pan Deska :D Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Cześć chciałem powiedzieć gdyż jakiś małolat znowu dostał admina i banuje za ''Lamienie'' na 1 tydzień nie wierzycie dowód [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Lamienie' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1515149884' [AMXBans] Twoje IP: '83.6.97.96' [AMXBans] ===================================== Ban z 14:10 w piątek 23.10.2015 Proszę o wyjaśnienie tej nie przyjemnej sytuacji proszę o odbanowanie mnie i innych niewinnych graczy i zabranie admina temu dziecku tylko nie wiem kto nim jest to tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Już ban zdjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi