Ora et Labora Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 (edytowane) Nick: Ora et Labora Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina pierwszy raz w 2015,później w 2016 i 2018 oraz w 2020 multi admin serwerów, oraz w 2021 opiekun serwera (WSZYSTKO TO JAKIES ONLYDD2 i jeden cod) Znajomość AMXX (W skali 1-10): szczerze nie umiem określić tego cyfrą, bo trochę nie korzystałem lecz to łatwe do przypomnienia. Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Ponieważ mam sporo doświadczenia w adminowaniu, oraz za każdym razem gdy widziałem gracza zawsze zgłaszany był do @KyloKylo, jestem również sympatyczny jeśli ktoś jest dla mnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: szczerze różnie ale przynajmniej z 2-3h dziennie staram się pograć Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Ora Et Labora/91.224.117.58:27060/ Edytowane 20 Października 2022 przez Ora et Labora Mefedr0n, KyloKylo i facc dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KyloKylo Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Jestem na TAK Gracz często jest na serwie, więc się przyda Nie ma co więcej się rozpisywać proszę o dodanie flag admina dla gracza @aquax Edytowane 24 Października 2022 przez KyloKylo Ora et Labora dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Października 2022 Administrator Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl KyloKylo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi