GAC/Paweł Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nick:Stary Wyga. Wiek:Za 3 dni 19 :3. Data rejestracji na forum:17 lip 2014. Czas spędzony na forum:19 godzin, tak wiem że mało ale jak bym szansę dostać tą rangę bym był częściej i gęściej. Doświadczenie w ocenianiu:8/10. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Pewnie że tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Byłem ale to za ping lub inne powody. Dlaczego Ty?:Dlaczego Ja? Chciałbym wam pomóc w końcu tutaj jest prawie 30 serwerów z czego macie trochę dużo roboty. Dlatego chciałem wam pomóc, ogarniam rangę ubt umie to nawet noworodek. Co do demek też umiem rozpisać i od banować albo zbanować. Mam nadzieję że dostanę szansę chociaż na okres próbny. Z góry dzięki. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Do tej pory to mało bo jestem adminem serwera tylko, a tak jak bym miał tą rangę to tak od 3 do 6 godzin. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Tak. Coś od siebie:Chciałbym dostać to rangę i pokazać wam że mogę i chcę wam pomóc z miła chęcią, jeżeli to nie wypali to spróbuję innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi