ICantFly Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Twój nick podczas gry: POMPER JACK Godzina, data zdarzenia: 26 pazdziernik, gdzies w okolicach godziny 20:30 Mapa: Dust_2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:22410437 Uzasadnienie: Witam mordeczki!! Na wstepie, chcialbym przeprosic, jezeli moje wczorajsze ukladanki slowne urazily kogos osobiscie. Tego typu rozmowy, nigdy nie sa kierowane pod konkretnym adresem, a przekaz jest raczej forma rozrywki niz podpalka pod awantury - bo co by nie bylo, nie obrazam ludkow na serwerze :-) Malu - Rozumiem doskonale Twoja reakcje, z tego co wydedukowalem, Ania o ktorej wierszyki ukladalem, to prawdopodobnie Twoja kobieta - przykro mi, ze ta sytacja miala w ogole miejsce - wybacz ziomeczku, jak wspomnialem wczesniej to nie bylo nic osobistego - CHOCIAZ, moja ostatnia partnerka, ktora zranila moje delikatne serduszko tez ma tak na imie, wiec bylo mi calkiem na reke wejsc w rozmowe. SYTUACJA: Ktos na chacie napisal jakiegos dissa na gracza o nicku "Ania:)", a ze lubie wtracac sie w jakiekolwiek rozmowy, podchwycilem temat i zaczalem ukladac sprosne wierszyki. Jeden, ten ktory napisalem jako ostatni w efekcie okazal sie ostatnimi slowami na mh. Nie tak chce byc zapamietany! MOTYWACJA: Tak, tak wiem - ICantFly, ten spizgany wiecznie typ, ktory pi***oli na czacie zeby pi***olic, taka naprana wersja Anakondy. To prawda, ze lubie w ten sposob wyladowywac jakas czesc swojej chorej osobowosci - to po prostu dziala, chodz nie zawsze taki bylem. Na krotko przed snifowaniem http://multi-head.pl/index.php?/topic/67590-taki-tak-icantfly/?hl=icantflygdy jeszcze bylem soba CZYLI - tym szanowanym, spokojnym, poslugujacym sie swobodnie pozytywnym podejsciem do graczy gosciem. Potem zaczal sie spid i wiadomo jak to sie skkonczylo (aquax wybacz stary, moze o dwa slowa za duzo) PROSTA SPRAWA, OGAR I POPRAWA: Jezeli moja prosba zostanie rozpatrzona na moja korzysc, postaram sie wyeliminowac ze swojego zachowania na serwerze podobne aktywnosci. Lubie grac na mh i faktycznie, widze ze moze mijam sie z okazywaniem szacunku - Bedzie Git - wszystkim ktorzy doczytali ta litanie do tego miejsca zycze udanego sylwestra ~ ICantFly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Wybaczcie za kulturę, później zrobię reklamy jeśli ktoś ma jakiś problem. ICanFly, czy Cie popierdoliło za przeproszeniem? Posłuchaj mnie uważnie bo zaraz i tak dodam bana na forum. Dziękuj Bogu, że jesteś w Anglii, to nie groźba lecz ratująca Ci tyłek informacja. Każdy kto by tak powiedział na żywo w kilka chwil straciłby wszystkie zęby i nie krępowałbym się przy łamaniu rąk i nóg. Nie interesuje mnie Twoja była i to, że miała tak na imię. Trafiłeś na złą osobę, zły moment i złą sieć. Ub nie otrzymasz nigdy na tej sieci. Choćbyś wpłacił 1000zł na konto właściciela to nie ma takiej opcji. Nie interesują mnie Twoje przeprosiny, pokuta i obiecywanie poprawy. Jak napisałem wcześniej, ciesz się że to internet i w nagrodę masz bana w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi