Jestes glabem? Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Twój nick podczas gry: Gram na nicku " Jestes glabem ?" A w consoli mam za nick " xVipeRx . . . ." Godzina, data zdarzenia: nie wiem ktora byla bo wczoraj gralem a dzis nie moge Mapa: nie wiem bo to nie ja gralem STEAM_ID / IP: 'HLTV' moje ip to " 94.254.193.219 Uzasadnienie: To nie ja gralem spr to i mnie odbanujcie. Nick admina banujacego: LeoN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Reset Routera... Play tak ma, że ciągle przyznaje te same IP każdemu... Wiec coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi