Gość Guest Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Cała administracja serwera Only AWP Mod mnie wnerwiła ponieważ dostałem bana jak patrze powód piszę " i tyle prosze o wyjaśnienie tej zaistniałej sytuacji (skopiuje to co mi sie w konsolce pokazuje ) BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 126 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Kodi. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: sebko1112 [AMXBans] Reason: '' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:767616694' [AMXBans] Your IP: '79.185.148.90' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Pozdrawiam Sebko1112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Coś się zbugowało,w bansie widnieje ban z powodem wstaw screen'y. Zapraszam do działu odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 I druga rzecz to niemożliwe by to była administracja ONLY AWP ponieważ w naszym kręgu nie ma nikogo z adminów o nicku "Kodi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4419 To Twój ban którego dostałeś od admina Kodi na serwerze COD MOD..... I druga rzecz to niemożliwe by to była administracja ONLY AWP ponieważ w naszym kręgu nie ma nikogo z adminów o nicku "Kodi" @RadioJura admin taki istnieje, ale nie na serwerze ONLY AWP, co nie zmienia faktu, iż ban na 1 serwerze = niemożnośc gry na każdym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 @RadioJura admin taki istnieje, ale nie na serwerze ONLY AWP, co nie zmienia faktu, iż ban na 1 serwerze = niemożnośc gry na każdym Znaczy tak tak chodziło mi że w kręgu adminów ONLY AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Koledzy wyżej napisali co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi