Av3K Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam wszystkich Może mnie znacie może nie, ale poznacie Nazywam się Maciek, mam 24 lata, pochodzę z Ostródy! Ogólnie jestem graczem Cs'a już długie lata, lecz teraz zrobiłem przerwę i gram w 1.6. Zacząłem grać u was na serwerze DD2/INF i czasem biję was na DD2 Myślę, że będzie miło nam się spędzało czas To tyle mordki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Siemaneczkoooo! Nobkuu ;d Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 siema, zostaw lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Siema Dobry wybóelr, daj się poznać i pisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Cześć. Wpadnij czasami na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi