VeGo Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Twój nick podczas gry: VeGo Godzina, data zdarzenia: około 22:22, 29.10.2015r Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: później podam Uzasadnienie: Dostałem bana na 5 minut... sory ale to jest chore... byłem na respie tt 20 sekund po rozpoczęciu rundy i admin x X Kozak Xx ( czy jakoś tak) zaczął wariować, że kampie na respie... Mam 2 minuty na wykonanie celów mapy, a nie 20 sekund... Dobra pomijam to.... zachwilę wskoczyłem na 2 skrzynie wysokie ( Ninją ) to zaczął mi pisać, że to TXT i dał mi bana... To nie było TXT... po to jest klasa Ninja żeby wskoczyć tak gdzie inni nie mogą... Jeszcze raz powtarzam skrzynie na mapie to nie TXT ! Admin ten jest niekompetentny. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy i ukaranie admina. Przez takie zachowanie administracji serwer traci graczy... Pozdrawiam VeGo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/73912-kolejny-ban-od-admina-kozak/ Drugi taki sam ban, poczekajmy na wypowiedz w tamtym temacie co Admin ma do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi