SpeedAfromen Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'spam na u@' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1060515367' [AMXBans] Your IP: '37.47.5.29' [AMXBans] ======================================= Nick admina/gracza, który zawinił: 7aro (admin) Dowody: wycinek z konsoli dostalem bana za nic ! napisalem na u@ ze nie moze sie wywyższać i za zwykłą spine chciał mi bana wlepić jeżeli bd się wywyższał i szukał problemów to coś na niego na momencie znajde każde jego przewinienie Świadkowie: Makaveli czy jakoś tak swiadek mi wystarczy Uzasadnienie: uzasadnilem jest nieuczciwym adminem i ja sie postaram zeby go stracil zamiast zachcecac ludzi do grania ostrzezenie dawac itd to odrazu banuje spamuje na y@@r na rozowo na srodku monitora i cwaniakuje -,- nie da grac a pozniej bany wlepia -,- i jeszcze chcesz sie przekonac ze dostaniesz dowody zaraz bd nistety nie mg screena zrobic ale cs a nie zamykam mam wszystko zaznaczone Czpia sie byel czego -,- nawet za spam wlepia bany nie zasluguje na admina -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Drogi graczu bo może nie do końca zrozumiałeś to wyjaśnię. Wszedłem na serwer i widzę jak 2 graczy jeździ po sobie od gim-bazy i podstawówek wiec na y@@ ostrzegłem was ze za spine (prowokowanie do kłótni czyli brak kulturalnego zachowania) posypia się dwa bany na co ty zaczesać spamować na u@ co wolno i co nie wolno grożąc skarga na forum ostrzegłem cie o tym że u@ słudzy do czego innego niż do dyskusji po czym ty dalej kontynuowałeś spam na u@ za co dostałeś bana na 5 min oto dowody. http://speedy.sh/NccqB/Desktop.rar Jak dla mnie powinieneś zastanowić się nad swoim zachowaniem na serwerze gdyż na swoim koncie masz już 8 banów z czego 3 za kulturę mam nadzieje ze zostaniesz nagrodzony za skargę. i jeszcze coś na koniec ostatni teks po obecnym banie za co tez posypał się ban http://speedy.sh/HkkPA/brawo.jpg Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 L 10/30/2015 - 23:27:11: [adminchat.amxx] Chat: "7aro<2593>< << << << << << << << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi