Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 7 listopada okolo 1:20 Nick admina/gracza, który zawinił: eR. Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'odpowiedz masz w swojej skardze ' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:113904397' [AMXBans] Your IP: '83.28.254.7' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: ven-ten Master Uzasadnienie: Oto zdjecia txt na mapie de_eldorado http://iv.pl/images/...98865954737.jpg http://iv.pl/images/...80634119367.jpg I po 1 mnie nie obchodzi co byla za twoich czasow na mh bo mam to głęboko!. Czasy sie zmieniają i regulamin tez a wiec czytaj czyta na bieżąco i nie miej o to do mnie sapów. Prosze o zabranie dla gracza eR. Admina ! A oto komentarz eR.'a na temat skargi. "amx_nextmap" changed to "[jeszcze nie glosowano]" Genialny Chomik is joining the Terrorist force PTB: Zostales automatycznie przydzielony... Master dropped Master has left the game Trwa wczytywanie twoich klas ... eR. : w dupe sobie wsadz ta denna skarge [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote z zapisem na SQL by Cypis [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Don't Worry Be Happy killed Genialny Chomik with knife Master connected Master is joining the Terrorist force HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL connected Genialny Chomik killed eR. with knife HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL has left the game HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL connected eR. killed ven-ten with knife Genialny Chomik killed Don't Worry Be Happy with knife eR. killed Genialny Chomik with knife "sv_restart" changed to "1" "mp_timelimit" changed to "24.999999" "sv_restart" changed to "0" The game will restart in 1 SECOND Type 'amx_help' in the console to see available commands Genialny Chomik killed eR. with m4a1 eR. dropped eR. has left the game Time Left: 24:48 min. Next Map: [jeszcze nie glosowano] eR. : w sumie nawet nie wiem gdzie na jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 czerwony jest dla h@ i nie wiem po co ci 2 skarga jak ja ci odpowiedziałem w tamtej i poszedłem na serwer cię zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ponieważ ban skierowany w moim kierunku jest nie słuszny a wiec nie powinno go nawet być a tym bardziej tego przedłużenia o 30 minut. I Przepraszam za CZERWONY kolor po prostu chciałem ukazać kulturę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wstaw llnki z dowodami na inny hostiing ,bo mi nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Brak zainteresowania tematem przez autora + brak poprawy dowodów + ban dawno minął....... /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi