Julshi Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Nick: Julshi Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:538109935 CS 1.6/CS:GO*: CSGO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Przeglądarkę mam zawsze włączoną więc jestem na bieżąco Coś o sobie: Mam na imię Julka, na co dzień gram w gierki typu CSGO, Valorant itd. Lubię słuchać muzyki, tańczyć i siedzieć przy kompie w domu ;D Doświadczenie: Pełniłam funkcje Opiekuna Areny 1vs1 oraz Admina Only Mirage Dlaczego Ty: Uważam że mogę dużo pomóc, gdyż aktualnie z tego co patrzyłam jest tylko 1 Support admin z CSGO. Tak jak wspomniałam wyżej jestem typem człowieka który siedzi sporo przy komputerze więc żeby wbić i zbanować kogoś nie widziałabym problemu, przesiaduje dosyć na serwerze Only Mirage i bardzo rzadko widuje tam admina a częściej jakiegoś czitera, mogłabym temu jak najbardziej zapobiec. Jest to moje juz 3 Podanie, ostatnie było bardzo nie fajnie odrzucone przez ,,SYF,, pod nim, jak i stwierdzenie, że skoro zrezygnowałam z admina to nie będę już grać i ranga nie jest mi potrzebna. Dla wytłumaczenia: Zrezygnowałam z admina przez brak czasu aby wyrabiać 300min tygodniowo, nie zmienia to faktu że po zrezygnowaniu nadal grałam, w mniejszej ilości lecz grałam, więc w tamtym momencie złożenie podania po zrezygnowaniu świadczyło o tym że nadal chce pomagać jako admin lecz przez brak czasu musiałam zrezygnować, z tego co wiem jako SA nie trzeba wyrabiać minut ;D Pozdrawiam cieplutko *Można wybrać to i to* CLS63S AMG i ALJZK dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Czerwca 2022 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Okres próbny dwóch tygodni ALJZK i Julshi dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Czerwca 2022 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi