Gustaw Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Twój nick podczas gry:Gustaw Godzina, data zdarzenia: 21:58 , 10.11.2015 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: 94.251.142.85 Uzasadnienie:Dostałem bana za jedno przeklnięcie . Co to ma być ? Niektórzy już przeklinali i dostawali ostrzeżenie na sayu a ja od razu ban ? Skanują przed 7sek nie dostają koleś klnie tak samo a ja raz przeklnąłem i ban . Nie wiem czy adminowie nie banują za znajomość czy coś . Jeżeli ostry rygor to dla każdego a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=75311 Witam grogi graczu to nie pierwszy Twój ban za kulturę wcześniej miałeś bana za obrażanie graczy. A oto dowód ostatniego twojego zachowania kilkukrotnie ostrzegałem a te słowa padły zaraz po moim ostatnim ostrzeżeniu dla Ciebie. http://speedy.sh/TA5tG/hl-2015-11-10-21-57-11-11.jpg Nie sugerował bym się tym kto dostał ostrzeżenie kto bana na 5 min a kto na 30 min każdego gracza traktuje indywidualnie jednemu wystarczy raz napisać "slowa" i starczy a dla niektórych nawet ban na 30 min nie wystarcza. W przypadku kiedy gracz obraża wcześniej graczy nie oszczędza łaciny na say/ ma max 1 ostrzeżenie i leci z mojej strony, Ty drogi graczu wyczerpałeś swój limit. A co do banowania za skan 7sek nie banuje jak ktoś napisze mi np. "7aro skan 7 sek" bo muszę sam to zobaczyć jezeli sytuacja sie powtuzy ze skanem i taka sytuacje zobaczę na własne oczy dopiero poleci ban zawsze jeśli chcesz możesz napisać skargę na takiego gracza na forum przedstawiając dowody pamiętaj że @ nie widzi wszystkiego z reszta eldorado to mapa pomyłka co do txt i skanów według mnie powinna być usunięta i nie było by problemu co do skanów i txt Jeżeli chcesz dowodu w postaci wycinku z konsoli ile razy pisałem na y@@ "na serwerze obowiązuje kultura" lub na say/ "słowa" musisz zwrócić się wyżej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ukazany jest dowód na jedno przekleństwo , i dlaczego ostrzeżenia nie dostałem tylko ban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ban słuszny, po za tym minął bardzo dawno temu.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi