PanSzymon Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Kupiłem klasę premium Terminator XXL na 90 dni i chce ją zamienić na klase premium Egzekutor XXL na 75 Dni tak mi powiedziała wczoraj Sylwia mówiła że rozmawiała za Michasiem tą osobą co może nadawać zmieniać premki i mam pytanie kiedy będę miał zmienioną klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Już masz zmienioną! Aktualnie zmiana klas premium jest zawieszona... Wystarczy troszkę się wysilić i poczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam tzn powiem tak że jeśli bedzie ten Michasiek to pewnie zrobi to w pierwszej kolejnosci , po prostu musisz uzbroic sie w cierpliwosc a jak nie to napisz do Evo pewnie tez sie tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi