Braq03 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;+ - Przynajmniej tygodniowy staż na forum + - Minimum 16 lat;+ - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;+ - Obowiązkowo rozmowa z opiekunem serwera na team-speak- (w najszybszym czasie to zrobię, ale czy może to być jednak steam/skype?) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;+ - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;+ - Minimum 15h przegrane na serwerze;+ - Obowiązkowo aktywne konto steam;+ - Posiadanie mikrofonu;+ Wzór podania: Nick:braq03 Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na kilku serwerach, więc raczej Średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 Staż w CS-sie:10 lat, z przerwami Steam / NonSteam: Steam, ale bez cs 1.6, w piątek będzie cs 1.6 steam. (Mam hasło na nick, więc steam chyba zbędny). Dlaczego Ty:Jestem osobą aktywną, i mało konfliktową.Często w godzinach, w których ja gram, gracze narzekają na cheaterów, bądź osób krzyczących, albo txt masterów...Więc krótko mówiąc, chcę im pomóc.Z natury jestem bardzo pomocy, i najczęściej wolę pójść na specta i poobserwować gdzie są miny, albo czy dany gracz jest na txt Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-7 dnie robocze, 5-9 weekend, 10-13 dnie wolne , między innymi, 24 grudnia itp. Kontakt: steam braq03, skype : braq03 , poczta elektroniczna. Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od moment Przepraszam za to ,że składam podanie 21h przed zakończeniem 14dni, ale powoli zaczynają mnie irytować : mikromasterzy, txt master i cheaterzy.... Mogę przyjąć na klatę z automatu ostrzeżenia, ale proszę mnie zrozumieć... *mikromaster - osoba nadużywająca mikro *txtmaster - osoba wchodząca ciągle na txt *cheater/hax - osoba zawierająca wspomagacze do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.r.u.t.e.n Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 wszystko ok ale nie slyszalem nigdy na mikro i nie pisze na u@ wiec niestety narazie jak to to nie z podrowieniami B.O.S.M.A.N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 pisałem ci już wczwsniej konto steam masz miec a nie bede mial poki co to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi