STRZEPOKURWANOTOR Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) Data zdarzenia: teraz Nick gracza: GUMIŚ GUMOLEON GUMOFON nie wiem jak na niego wołają serio Dowody: HLTV Świadkowie: GRACZE NO A KTO Uzasadnienie: ZNowu to samo. WIelki mi pan ruski Gumiś banuje za ping. Sluchajcie to nie moja wina ze gosc grac nie umie a mysli ze umie. Co go zabilem wielki placz ze ogarnij ping XD a moj ping to 20 hahaha No smiech na sali z tym typem. Ciagle kikuje i mnie banuje. Prosze sobie zobczyc hltv i wyciągnąć jakies lekcje dla tego trola. Jade z nim jak z burą suką. elo Edytowane 28 Lutego 2022 przez STRZEPOKURWANOTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 1. Rozpisz dokładnie sytuację 2. Podaj serwer na którym się to stało, mapę, przedział godzinowy. 3. W obecnej sytuacji trochę się hamuj z tekstami jak twój temat posta. GumiS1906 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZEPOKURWANOTOR Napisano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) 1 gram i gram i gram i jeb zabijam GUMOFONA. raz drugi ten za kazdym razem placz oczywiscie że klatki ze ping a nic takiego nie mialo miejsca, ping normalny zero lagów no ale wiesz staty mu psulem wiec w biedaczku sie gotowalo i sie przysral. 2 1.6, dust2, okolo 20 Edytowane 28 Lutego 2022 przez STRZEPOKURWANOTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku W takich skargach gracze nie są brani pod uwagę jako świadkowie - nie mają obowiązku pilnować cudzych pingów i bronić poszczególnych osób gdy te dostaną bana. Miałam przyjemność z Tobą grać, również wyleciałeś kilka razy za ping. Niby masz niski ale skacze co chwilę do ponad 100. Może Ty tego nie odczuwasz ale na mapie pojawiasz się i znikasz jak przysłowiowa zakonnica na pasach Może warto poszukać winy u siebie i zrobić coś ze skaczącym pingiem a nie w adminie, który tylko pilnuje na serwerze porządku. Bany były krótsze niż godzina więc nie musimy przedstawiać dowodów na Twoje "pingowe wyskoki". Kolejnym razem to jednak zrobimy GumiS1906 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi