PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Nick: [sC]SzymeN Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): tak jestem doświadczony w tych sprawach nie jestem tam mistrzem ale amxmodmenu ogarniam i tak podstawowe komendy. Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ mogę pomóc te 7 h dziennie przesiedzieć na serwerze ... bo naprawdę sytuacja poranna źle wygląda a gram w tych godzinach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w ciągu dnia codziennie po 4 w soboty i Niedziele po 8 do max 10 godzin Kontakt: GG 783182020 skype: Leitotdp4 Link to Gametracka : http://www.gametracker.com/player/%5BSC%5DSzymeN/80.72.34.124:27265/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SleepyShaman Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 - brak godzin - brak informacji o znajomości amx Niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Wiem skasowało mi się to jak skopiowałem wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Wiem skasowało mi się to jak skopiowałem wzór Rozumiem poprawię swoją aktywność i wstawię znajomość AMXmodmenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 JESTEM NA NIE Brak info o amx Czas beznadziejny, dopiero zacząłeś grać.. I milcz w swoim podaniu ! Może zapoznaj się lepiej z regulaminami, bo pewnie też ich nie znasz - zresztą widać Reszta spoko ale to Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 JESTEM NA NIE Brak info o amx Czas beznadziejny, dopiero zacząłeś grać.. I milcz w swoim podaniu ! Może zapoznaj się lepiej z regulaminami, bo pewnie też ich nie znasz - zresztą widać Reszta spoko ale to Ci nie pomoże. Wiem nie wolno wypowiadać się w swoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Grasz od dwóch dni podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina COD 80K" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi