NoPerfect Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 2015-11-12 20:10-20:20 Nick admina/gracza, który zawinił:eR. Dowody:Hltv Świadkowie: 0mI,Gormit Uzasadnienie: Admin ten napisał na @@ Cele Paka. Wykonałem cele i chwilke stoje i zostałem zgładzony. Troche to jest nie sprawiedliwe. Proszę o wypowiedz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Było jak napisał perfekt czekamy na wypowiedz eR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Czekamy na @eR., lecz Ty powinieneś przedstawić dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 zgładziłem bo latał z paka i latał w momencie kiedy położył został zgładzony bo chciałem go zgładzić i sam polożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 eR ale podłożyłem pake i 20-10 sek po tym zostałem zgładzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 skoro tak to sorry ale gram bez dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Dobrze do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 @eR. proszę o więcej uwagi na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi