STRZEPOKURWANOTOR Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Data zdarzenia: teraz no Nick gracza: GUMIS Dowody: HLTV Świadkowie: GRacze Uzasadnienie: PIng 20, czasem mnie cos przytnie, a ten palant skonczony notorycznie mnie kikuje nawet z normalnym pingiem. wy*****e tego pokemona bo utrudnia gre a sam niech sie podszkoli bo gra jak ciota. ELo Gustaw i Master dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Dziękuję za Twoją skargę. Twoje uzasadnienie przekonało mnie aby szczerze porozmawiać z adminem. elo elo 350, ByNiu i pemeq dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi