wilkuTM Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nick: wilku™ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):W cs:go to będzie mój pierwszy raz, jednakże grając 7-8 lat w 1.6 byłem kilka razy adminem więc wiem na czym to polega. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10, ponieważ ostatni raz sprawdzałem swoją znajomość AMXX rok temu, w praktyce szybko sobię utrwalę. Staż w CS-sie: W cs:go od 15 Maja 2015 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często bywam na serwerze, gdy nie ma adminów. Jestem odpowiedzialny,życzliwy,kulturalny.Większość graczy na serwerze mnie zna i raczej nikt nie narzeka ;p Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h+ Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198196458191/ Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/wilku%E2%84%A2/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem za tym, żeby wilku został adminem. W sumie kiedy nie wejdę to wilku jest na serwerze. Jest pomocny i kulturalny. Każdy kto na serwerze nie jest pierwszy raz to zna wilka. Nie widzę, żadnych przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delete. Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Gametrack wskazuje na to, że jesteś aktywny. Podanie przejrzyste i konkretne. Forum, forum do nadrobienia synku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszRush Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 jestem za spoko ziomek, kulturalny, przyjacielski i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Wygląda na to że witamy nowego Administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jasne że tak, każdy go zna na serwerze i lubi. Nada się na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Aktywny , kulturka na miejscu. Z pewnością się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi